Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Frida - 22 juli 2012 22:46

Heeei.


Här om kvällen var jag med Louise och Rasmus och åt gigantiska hamburgare. Igår bjöd mamma på ännu större hamburgare. Båda två var goda men mätt blev man. Så mätt så man kunnat rulla till London. Hade nog dock sjunkit på vägen. Varit i Avesta idag. Liksom för att fördriva tiden. Alltså det känns som att jag bara slösar iväg sommarlovet! Men det finns inte så mycket att göra. Har varit fast i samma bok jättelänge. Den är bra men det går ändå jättesakta. Har inte riktigt ro att läsa just nu. Precis som att jag inte har ro att skriva långa blogg inlägg. Fredagskvällen var jättebra om jag inte skrev det! Att köpa piggelin på Ica när det nästan stängt är den sådan där loveli grejj man bara gör på sommaren. Loveli. Piggelin. Finns den i andra länder också? GB gör ju det men har de andra länderna också fina lilla piggelin? Den glassen är så gullig och god. Jämt när jag är deppig lyssnar jag på Secondhand Serenade. Inte för att jag är deppig nu men tänkte att ni får veta det. Är det bara jag som hela tiden glömmer av vilket chattljud som hör till facebook och vilket som hör till skype? Lätt var det förr när man bara hade MSN. Haha. Borde kanske gå och lägga mig. Eller inte vett jag en stund till kan man väl stanna uppe. Kanske borde läsa lite. 


Haidå. 

Av Frida - 22 juli 2012 01:36

Hej.


Visste ni att tillsammans är man mindre ensam? Det vet jag. Vilket gör att man ibland kanske gör saker som inte är så bra. Nu blir det darför sängen. Ville bara säga att bra sällskap är det bästa som finns. Det absolut bästa. Spelar ingen roll om det är en vän i samma rum som dig, någon som är cirka 140 mil bort, eller någon i nästa stad från dig. Det spelar ingen roll hur ni ses. Öga mot öga, telefon eller dator. Det är sällskapet i sig som är det viktiga och tillsammans är man mindra ensam. Nu, sov gott fina vänner. 



God natt. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards