Alla inlägg den 14 juli 2012

Av Frida - 14 juli 2012 21:52

Haiii!


Lördagkväll. Idag har jag inte gjort någonting! Inget speciellt i alla fall. Köpt ett rör med pringles. Erkänner att jag blivit pringles galen. Det är kul så gör mig ingenting. Igår var det klassfest. Kul å se dem man inte sett på hela sommaren igen. Halva sommarlovet har gått. Lite sorg i hjärtat. Lyssnar på samma tre låtar om och om igen. Snart kommer de vara uttjatade. Synd. Skyll mig själv. Att jag glömde skriva rubrik på förra inlägget. Friiiiiidaaa! Så får man inte göra men det blev lite mycket just då. Höll på med massa andra saker samtidigt så glömde jag helt enkelt. Har inte så myclet att skriva egentligen. Fantasin är liksom slut. Ihhhh! Alltså jag var nyss utomlands, vet men i alla fall. Ta mig till England! I wanna be free. Ta seden dit man kommer som vi säger. När man lyssnar på två låtar samtidigt och inte kan välja vilken man egentligen ska lyssna på. Händer det någon mer än mig? Shittes. Whiihihi. Eyes, eyes, eyes, Just nu ska ögonen var grönblå. Procent. Tjobbi, tjabba på dig med. Ice, ice, ice. Dj. Oio. Owo. Har lagt mig till med en riktigt dålig vana senaste veckan. Risk att det blir så ikväll/dag/natt igen. Oj då. Oj då. Ica i rutan ojdåröst. Ingen som fattar men vad gör det? 

Där har ni så ni kan förstå ojdåt. Hihi. Så bra. Snart är det Augusti och mörkt. Hurr burr. And i'm the only one. Yeey. Tystnaden. Älskade tystnad när man har bott i en högtalare för en stund. Ska nog ta och sluta här innan det bara blir konstigt snack. 


Hej och god natt då! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards