Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Frida - 11 juli 2012 21:48

Hej!


Glad tjej hemkommen från olivlandet! Haft det toppen. Varmt. Nej inte varmt, HETT! Älskar när det är varmt men när termometern närmar sig 37 grader då börjar till och med jag tycka det för varmt. Temperaturen i solen ska vi inte prata om. Över 50 det är allt vi säger. Sista dagen började jag sakna kylan i Sverige så nej jag skulle inte vilja byta vår kyla med grekernas hetta. Dock trevligt att besöka värmen en stund. Smuligt. Snorklat för första gången och det var då det bästa med hela resan! Så himla häftigt att simma runt bland fiskarna och titta på sjöborrar. Såg en krabba också! Haha. En hårig krabba. Han gick precis sådär åt sidan som man såg på Ökenbio när man var liten. Aldrig sett en livslevande krabba förut. Försökte plocka lite snäckor också. Såg massor av fina skruviga när jag var ute med snorkeln. De flesta stack det ur små fötter ur och de gick runt där på botten men hittade en utan fötter! Trodde jag ja. Tog med den upp och efter en stund började den gå runt. Stackars stackare måste tyckt det blivit varmt innanför skalet. Den fick hoppa i vattnet igen och de enda snäckor jag fick med hem var några övergivna musslor. 

Har köpt torkade kiwi bitar i Natura butiken. Kul ställe, var in där massor av gånger och varje gång hade man något med sig ut. Frida älskar Grekland men nästa år vill hon åka någon annanstans på semester. Sverige är så grönt när man varit i ett brunbränt och torrt land en vecka. Titta ut och se hur grönt det faktiskt är här. Självklart blir det lite bilder från semestern. Har två videoklipp också. Kanske får ni se dem en annan dag! 


                                         

          


Klicka för stort! Det hoppas jag ni vet.


Haidå! 



Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards